اندیشمندان اسلامی در باره جواز و عدم جواز اشتغال بانوان برای کسب درآمد و رفاه خانواده مطالعات زیادی را ارائه دادهاند. محقق در تحقیق پیش رو با روش تحلیل اسناد کتابخانهای و با بررسی حداکثری کتب، پایان نامه ها و مقالات مرتبط با موضوع، دلائل مخالفان اشتغال بانوان در قرآن و روایات را مورد واکاوی قرار داده و در برابر دلائل صریحتر جواز اشتغال، تضیف نموده است. سپس با بهرهگیری از دلائل قرآنی و نیز اخبار متعدد و بیان نگاه اندیشمندان اسلامی، جواز اشتغال بانوان را مبرهن دانسته است. بی شک مهمترین دلیل عدم جواز اشتغال بانوان تضاد با وظیفه اصلی وی خواهد بود که در صورت انجام این وظیفه سایر دلائل قابل حل خواهد شد. در پایان با توجه به لزوم رعایت الزامات شرعی و نیز بدور ماندن از برخی تبعات منفی اشتغال مانند کاهش نرخ عمومی جمعیت، تربیت ناصحیح فرزندان و سایر آسیبهای روح و جسمی، به برخی از مشاغل ضروری برای بانوان اشاره شده است. نتایج حاصل از این مطالعه حاکی از آن است که در قوانین اسلامی و فرهنگ قرآنی به صورت کلی مخالفتی با موضوع اشتغال زنان وجود ندارد اما از سویی پرداختن به آن را به رعایت الزامات و قوانینی مشروط کردهاست. همچنین می توان گفت اشتغال برای زنان به خودی خود نه سازنده است و نه مخرب بلکه بسته به شرایط مختلف روحی، جسمی، خانوادگی و اجتماعی افراد و پیامد های ناشی از آن در ابعاد متفاوت می تواند مفید یا مضر واقع شود.
غضنفری, علی, غضنفری, مریم. (1402). بررسی آراء موافقان و مخالفان اشتغال زنان با استناد به آیات و روایات. دو فصلنامه علمی مطالعات اسلامی خانواده و زنان, 2(سال دوم،شماره3،پاییز . زمستان 1402), 59-74.
MLA
علی غضنفری; مریم غضنفری. "بررسی آراء موافقان و مخالفان اشتغال زنان با استناد به آیات و روایات". دو فصلنامه علمی مطالعات اسلامی خانواده و زنان, 2, سال دوم،شماره3،پاییز . زمستان 1402, 1402, 59-74.
HARVARD
غضنفری, علی, غضنفری, مریم. (1402). 'بررسی آراء موافقان و مخالفان اشتغال زنان با استناد به آیات و روایات', دو فصلنامه علمی مطالعات اسلامی خانواده و زنان, 2(سال دوم،شماره3،پاییز . زمستان 1402), pp. 59-74.
VANCOUVER
غضنفری, علی, غضنفری, مریم. بررسی آراء موافقان و مخالفان اشتغال زنان با استناد به آیات و روایات. دو فصلنامه علمی مطالعات اسلامی خانواده و زنان, 1402; 2(سال دوم،شماره3،پاییز . زمستان 1402): 59-74.